reisverzekering
Home Reisverzekering

Reisverzekering afsluiten

Met een gerust gevoel op vakantie
  • Vergelijk producten van 80 verzekeraars
  • Bereken direct zelf online en vind altijd een scherpe premie
  • Keuze uit Europa- of werelddekking
  • Vele aanvullende verzekeringen mogelijk zoals wintersport, onderwatersport & meer
Makkelijk vergelijken en direct verzekeren Deskundig en onafhankelijk advies
Reaal
Voogd en Voogd
VKG
Unigarant
SAA
Nationale Nederlanden
Reisverzekering

Reisverzekering vergelijken bij VDK Assurantiën

Heerlijk relaxen, ver weg van de stress van alledag. Gewoon doen waar u zin in heeft. Zo verloopt het overgrote deel van onze vakanties. Maar niet allemaal. Soms worden reizen voortijdig afgebroken of kunnen helemaal niet doorgaan door onverwachte gebeurtenissen. Gelukkig heeft u dan een goede reisverzekering inclusief annuleringsverzekering die bijkomende kosten dekt. Indien u bij ons de premie voor uw doorlopende reisverzekering berekent, vergelijken wij automatisch meerdere verzekeringen. Door vergelijking van de premie & de polisvoorwaarden van alle verzekeraars kunt u voor uzelf altijd de beste doorlopende reisverzekering selecteren.

Mocht u alsnog twijfelen over de juiste verzekering, dan is het mogelijk om direct deskundig advies te krijgen van ons team assurantieadviseurs op 070-3691014 of klik hier voor meer informatie.

Dekking

Wat dekt een reisverzekering?

Heerlijk relaxen, ver weg van de stress van alledag. Gewoon doen waar u zin in heeft. Zo verloopt het overgrote deel van onze vakanties. Maar niet allemaal. Soms worden reizen voortijdig afgebroken of kunnen helemaal niet doorgaan door onverwachte gebeurtenissen. Gelukkig heeft u dan een goede verzekering die bijkomende kosten dekt.

Een reisverzekering is een aanvulling op bestaande verzekeringen. Verzekeringen die we thuis hebben gelden in het buitenland soms gedeeltelijk of soms helemaal niet. Reisverzekeringen bestaan uit verschillende onderdelen. De belangrijkste zijn: buitengewone kosten, ongevallen, geneeskundige kosten en bagage.

Onze reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen kunt u helemaal afstemmen op uw eigen wensen. Kies de juiste dekking aan de hand van uw vakantiebestemming. Ligt die binnen Europa, dan volstaat de Europa-dekking. Gaat u verder weg, kies dan voor de werelddekking. De basisdekking is heel compleet en omvat onderdelen die u als vakantieganger beslist niet kunt missen. Naast de basisdekking kunt u kiezen uit tal van uitbreidingen, zoals geneeskundige kosten, rechtsbijstand of (winter)sportdekking. Zo kunt u uw doorlopende reisverzekering helemaal aanpassen aan uw wensen en omstandigheden. Bij de uitgebreide variant liggen de verzekerde bedragen die u uitgekeerd krijgt uiteraard hoger.

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering zijn al uw reizen (ook een weekendje weg) het hele jaar door verzekerd tegen annulering. De Annuleringsverzekering is niet alleen bruikbaar voordat u vertrekt, ook als er tijdens uw vakantie iets gebeurt waardoor u uw reis moet afbreken, bent u verzekerd tegen de kosten die dat met zich meebrengt.

Een adviseur spreken?
VDK Assurantiën © 2024 | AFM nummer: 12045694 | KVK nummer: 71143246