Pleziervaartuigen verzekering
Home Pleziervaartuigenverzekering

Pleziervaartuigenverzekering

Verzekerd op het water
  • Vergelijk producten van 80 verzekeraars
  • Bereken direct en vind altijd een scherpe premie
  • Keuze uit WA, WA + Brand, WA + Diefstal, WA + Brand + Diefstal en WA + Casco
Makkelijk vergelijken en direct verzekeren Deskundig en onafhankelijk advies
Reaal
Voogd en Voogd
VKG
Unigarant
SAA
Nationale Nederlanden
Pleziervaartuigen verzekering

Over de pleziervaartuigen verzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zonder het te willen, kunt u als schipper schade toebrengen aan een ander, waardoor u voor enorme kosten komt te staan. Eenvoudig is de opbouw van de watersportverzekering en de dekkingsvarianten. Zo weet u precies wat wel en wat niet gedekt is. U stelt zelf uw pakket samen. Zo gaat u goed verzekerd het water op met de pleziervaartuigenverzekering. Indien u bij ons de premie voor uw pleziervaartuigenverzekering (bootverzekering) berekent, vergelijken wij automatisch meerdere verzekeringen. Door vergelijking van de premie & de polisvoorwaarden van alle verzekeraars kunt u voor uzelf altijd de beste pleziervaartuigenverzekering selecteren.

Dekking

Dekking van een pleziervaartuigen verzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zonder het te willen, kunt u als schipper schade toebrengen aan een ander, waardoor u voor enorme kosten komt te staan. Eenvoudig is de opbouw van de watersportverzekering en de dekkingsvarianten. Zo weet u precies wat wel en wat niet gedekt is. U stelt zelf uw pakket samen. Zo gaat u goed verzekerd het water op met de pleziervaartuigenverzekering.

Er zijn diverse verzekeringsmogelijkheden voor uw vaartuig:
WA: Verzekerd schade toegebracht aan anderen, tot een maximum van € 5.000.000 (verschillend per verzekeraar) per gebeurtenis.
WA + Brand: Verzekerd naast WA ook schade aan uw vaartuig door brand, ontploffing en blikseminslag.
WA + Diefstal: Verzekerd naast de WA ook diefstal van uw boot.
WA + Brand + Diefstal: Verzekerd naast de WA ook schade aan uw vaartuig door brand, ontploffing en blikseminslag. Tevens is diefstal van uw vaartuig verzekerd.
WA + Casco: Dit is de meest uitgebreide verzekering voor uw pleziervaartuig. Alle schade ontstaan aan uw vaartuig ontstaan door een plotseling, onverwacht en onvoorziene gebeurtenis zijn gedekt.

Een adviseur spreken?
VDK Assurantiën © 2024 | AFM nummer: 12045694 | KVK nummer: 71143246