caravan
Home Caravanverzekering

Caravanverzekering afsluiten

Verzekerd op reis met uw caravan
  • Vergelijk producten van 80 verzekeraars
  • Bereken direct en vind altijd een scherpe premie
  • Deze verzekering is voor caravans, toer- en stacaravans* en vouwwagens
Makkelijk vergelijken en direct verzekeren Deskundig en onafhankelijk advies
Reaal
Voogd en Voogd
VKG
Unigarant
SAA
Nationale Nederlanden
Caravanverzekering

Caravanverzekering vergelijken bij VDK Assurantiën

Indien u bij ons de premie voor uw caravanverzekering berekent, vergelijken wij automatisch meerdere verzekeringen. Door vergelijking van de premie & de polisvoorwaarden van alle verzekeraars kunt u voor uzelf altijd de beste caravanverzekering selecteren.

Mocht u alsnog twijfelen over de juiste verzekering, dan is het mogelijk om direct deskundig advies te krijgen van ons team assurantieadviseurs op 070-3691014 of klik hier voor meer informatie.

Dekking

Wat dekt een caravanverzekering?

Het vakantieseizoen breekt aan en u trekt er weer op uit. De caravan achter de auto gehaakt en rijden maar. U kunt met een gerust hart op pad met onze caravanverzekering. Of u nu een toercaravan, vouwwagen of stacaravan heeft, bij ons kunt u uw eigen caravanverzekering samenstellen. De caravanverzekering kent een zeer uitgebreide dekking, waarmee u altijd goed verzekerd bent. Een caravan is een plezierig bezit. Het biedt u de vrijheid om er op uit te trekken waar en wanneer u maar wilt. Laat daarom uw vakantieplezier met uw caravan niet nodeloos verstoren en zorg voor een goede caravanverzekering. Onze caravanverzekering is bedoeld voor vouwwagens, toer- en stacaravans die u voor eigen gebruik heeft en waarin u niet permanent woont.

U bent met onze caravanverzekering uitgebreid verzekerd voor schade aan en verlies van uw caravan als dit het gevolg is van onder andere: brand, blikseminslag, storm, botsen en omslaan tijdens het rijden of transporteren van de caravan en diefstal. U kunt naast uw caravan ook uw voortent, aanbouw en inventaris meeverzekeren.

Een adviseur spreken?
VDK Assurantiën © 2024 | AFM nummer: 12045694 | KVK nummer: 71143246