autoverzekering nederland
Home Autoverzekering

Autoverzekering afsluiten

Goed verzekerd onderweg
  • Vergelijk producten van 80 verzekeraars
  • Vind altijd de beste autoverzekering
  • WA, beperkt casco en volledig casco
  • Ook voor aanvullende verzekeringen
Makkelijk vergelijken en direct verzekeren Deskundig en onafhankelijk advies
Reaal
Voogd en Voogd
VKG
Unigarant
SAA
Nationale Nederlanden
Beste premie & polisvoorwaarden

Vind de beste autoverzekering

Indien u bij ons de premie voor uw autoverzekering berekent, vergelijken wij automatisch ruim 80 producten van autoverzekeraars. Door vergelijking van de premie & de polisvoorwaarden van alle verzekeraars kunt u voor uzelf altijd de beste autoverzekering selecteren. Er zijn drie verzekeringsmogelijkheden voor uw auto: WA, beperkt casco en volledig casco. Deze kunt u nog uitbreiden met diverse aanvullende verzekeringen zoals een inzittenden verzekering en een rechtsbijstandsverzekering.

Autoverzekering

Dekking

Indien u bij ons de premie voor uw auto verzekering berekent, vergelijken wij automatisch ruim 80 producten van autoverzekeraars. Door vergelijking van de premie & de polisvoorwaarden van alle verzekeraars kunt u voor uzelf altijd de beste autoverzekering selecteren. Rijdt u schadevrij? Dan belonen we dat. De no-claimkorting kan oplopen tot maar liefst 80%. Heeft u al schadevrije jaren opgebouwd met uw vorige autoverzekering dan nemen wij deze over na ontvangst van een geldige royementsverklaring. Mocht u alsnog twijfelen over de juiste verzekering, dan is het mogelijk om direct deskundig advies te krijgen van ons team assurantieadviseurs.

Autoverzekering

Malusregistratie

Voordeel voor autorijders met negatieve schadevrije jaren!

Als u door één of meerdere schades een malusregistratie heeft bij uw huidige verzekeraar, betaalt u vaak een torenhoge premie. Bij VDK Assurantiën kunt u behoorlijk besparen op uw autoverzekering!

Indien u een malus registratie heeft, is het vaak erg lastig of zelfs onmogelijk om een autoverzekering bij een andere verzekeraar aan te vragen. U betaalt dus een hoge premie bij uw huidige verzekeraar en een nieuwe verzekeraar wil u niet accepteren door de negatieve schadevrije jaren. VDK Assurantiën heeft uitstekende afspreken met een aantal verzekeraars voor autorijders met één of meerdere negatieve schadevrije jaren. Hierdoor kunt u vrijwel altijd besparen op uw autoverzekering! Maak snel de berekening en ontdek de besparing op uw autoverzekering.

Een adviseur spreken?
VDK Assurantiën © 2024 | AFM nummer: 12045694 | KVK nummer: 71143246