Veel gestelde vragen

Veel van deze informatie is terug te vinden in de polis en voorwaarden van de verzekeraar. Uiteraard kunt u ook onze verzekeringadviseurs telefonisch om advies of informatie vragen.

Het beste kunt u hiervoor telefonisch contact opnemen zodat wij dit direct voor u kunnen verwerken. Om een autowijziging te kunnen doorvoeren hebben wij het kenteken en de meldcode van de nieuwe auto nodig. Het is ook mogelijk om via onze website via een wijzigingsformulier deze wijzigingen aan ons door te geven.

VDK Assurantiën biedt onder andere de woonhuis-, inboedel-, aansprakelijkheid-, rechtsbijstand-, reis-, auto- en bromfietsverzekering aan. Voor een vrijblijvende offerte kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag!

Wanneer een ander aansprakelijk is voor de schade aan uw voertuig, wilt u deze schade natuurlijk verhalen op de andere partij. Dit kan soms lastiger zijn dan gedacht! Met de (verhaals)rechtsbijstand nemen wij het verhalen van de schade voor u uit handen.

Vul een schadeaangifteformulier in. Nadat u dit heeft gedaan dient u het formulier zo spoedig mogelijk per post of per mail naar ons in te sturen. Om uw schade zo soepel mogelijk af te wikkelen adviseren wij u telefonisch contact op te nemen met onze verzekeringsadviseurs. Wij zullen vervolgens de schade melden bij de verzekeraar.

Bij verkoop van de auto ontvangen wij graag een kopie van het vrijwaringbewijs. Deze kunt u per post of per mail naar ons toe sturen. Wij zullen vervolgens de verzekeraar verzoeken de polis stop te zetten. Wij adviseren u de polis te schorsen in plaats van royeren in verband met het behoud van schadevrije jaren.

Nee, dit is niet het geval. U kunt pechhulp aanvullend afsluiten bij uw autoverzekering. Benieuwd naar de premie? Neem contact op met onze verzekeringsadviseurs.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij 24/7  telefonisch te bereiken voor aanvragen en wijzigingen.

T:    070-3691014
W:  www.vdkassurantien.nl/klantenservice
E:    backoffice@vdkassurantien.nl

Schade melden of vraag stellen?

    Toch een adviseur spreken?

    Bel ons op 070 – 3691014

    Vraag offerte aan