Laat het maar stormen

De Opstalverzekering dekt het

De opstalverzekering, ook wel woonhuisverzekering genoemd, verzekerd uw huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, storm en inbraak. Wij adviseren onze klanten te kiezen voor de meest uitgebreide dekking (ook van alle buitenkomende onheilen dekking of all risk genoemd). Indien u bij ons de premie voor uw opstalverzekering berekent, vergelijken wij automatisch meerdere verzekeringen. Door vergelijking van de premie & de polisvoorwaarden van alle verzekeraars kunt u voor uzelf altijd de beste opstalverzekering selecteren.

Mocht u alsnog twijfelen over de juiste verzekering, dan is het mogelijk om direct deskundig advies te krijgen van ons team assurantieadviseurs op 070-3691014 of klik hier voor meer informatie.

Opstalverzekering dekking
De opstalverzekering, ook wel woonhuisverzekering genoemd, verzekerd uw huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, storm en inbraak. Tevens is een uitbreiding naar een van alle buitenkomende onheilen dekking (de zogenaamde all risk) mogelijk. VDK Assurantiën is gespecialiseerd in opstalverzekeringen en kan u deskundig advies geven over de voor u beste opstalverzekering.

Een woonhuisverzekering dekt schade aan een woonhuis. Een woonhuis is een gebouw wat gebruikt wordt voor particuliere bewoning. Tot het woonhuis wordt gerekend alles wat niet zonder breek- of sloopwerk van de woning verwijderd kan worden. Aan- en bijgebouwen en terreinafscheidingen behoren eveneens tot het woonhuis, mits de waarde in het verzekerd bedrag is meegerekend. Denk bijvoorbeeld aan een genagelde parketvloer, een schuur, een schutting of de centrale verwarming. De opstalverzekering garandeert dat het onderpand voor uw hypotheek, namelijk uw woning, tot maximaal het verzekerd bedrag kan worden herbouwd. De woning wordt verzekerd op basis van de herbouwwaarde. Dat zijn de kosten die gemaakt moeten worden om het pand op dezelfde locatie vanaf de grond opnieuw op te bouwen. Wij maken u erop attent dat u de herbouwwaarde van uw huis niet kunt vergelijken met de verkoopwaarde. Bij de herbouwwaarde wordt immers de prijs van de grond niet meegerekend. Wij adviseren u de herbouwwaarde van uw woning te bepalen aan de hand van een herbouwwaardemeter.

Bekijk hier de productwijzer van het Verbond van Verzekeraars

Hier kunt u de meeste polisvoorwaarden downloaden en inzien in Adobe PDF Formaat. Indien u niet in het bezit bent Adobe reader kunt u dat hier downloaden.

Verzekeringsadviseurs

Onderstaande adviseurs kunnen u persoonlijk te woord staan.

Siyar Zengin

Verzekeringsadviseur

Pravesh Lakshminarain

Desk accountmanager

Sristhi Kumar

Verzekeringsadviseur

Vraag offerte aan

    Premie berekenen