Tot 15% korting mogelijk

De Pakketverzekering

Indien u bij ons de premie voor uw verzekeringspakket berekent, vergelijken wij automatisch meerdere maatschappijen. Door vergelijking van de premie & de polisvoorwaarden van deze verzekeraars kunt u voor uzelf altijd het beste pakket selecteren. De volgende verzekeringen kunnen in dit pakket worden gesloten: inboedelverzekering, woonhuisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering en de doorlopende reisverzekering.

Ons verzekeringspakket is speciaal ontwikkeld om u kosten te laten besparen. In het pakket vallen alle verzekeringen omtrent huis en wonen. Doordat de voordeligste aanbieders van elke afzonderlijke verzekering bij elkaar worden gezocht bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs.

De voordelen:

 • U betaald slechts 1 keer poliskosten
 • Al uw polissen zijn overzichtelijk gesloten binnen één pakket
 • Bij een gecombineerde schade, bijvoorbeeld door brand, hoeft u alleen maar bij ons aan te kloppen in plaats van bij verschillende verzekeraars.

De volgende verzekeringen kunnen in dit pakket worden gesloten:

 • Inboedelverzekering
 • Woonhuisverzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Ongevallenverzekering
 • Reisverzekering

Indien u bij ons de premie voor uw auto verzekering berekent, vergelijken wij automatisch ruim 80 producten van autoverzekeraars. Door vergelijking van de premie & de polisvoorwaarden van alle verzekeraars kunt u voor uzelf altijd de beste autoverzekering selecteren.

Rijdt u schadevrij? Dan belonen we dat. De no-claimkorting kan oplopen tot maar liefst 80%. Heeft u al schadevrije jaren opgebouwd met uw vorige autoverzekering dan nemen wij deze over na ontvangst van een geldige royementsverklaring. Mocht u alsnog twijfelen over de juiste verzekering, dan is het mogelijk om direct deskundig advies te krijgen van ons team assurantieadviseurs.

Hier kunt u de meeste polisvoorwaarden downloaden en inzien in Adobe PDF Formaat. Indien u niet in het bezit bent Adobe reader kunt u dat hier downloaden.

Verzekeringsadviseurs

Onderstaande adviseurs kunnen u persoonlijk te woord staan.

Siyar Zengin

Verzekeringsadviseur

Pravesh Lakshminarain

Desk accountmanager

Sristhi Kumar

Verzekeringsadviseur

Vraag offerte aan

  Premie berekenen