bij een ongewild juridische conflict

Heb je een rechtsbijstandsverzekering nodig.

Indien u bij ons een premie berekent voor uw rechtsbijstandverzekering kunt u direct de premies en voorwaarden vergelijken tussen Das Rechtsbijstand & Arag Rechtsbijstand; de twee grootste rechtsbijstandspecialisten van Nederland. De rechtsbijstandverzekering (ook wel gezinsrechtsbijstand) is momenteel één van de snelst groeiende verzekeringen. De maatschappij verandert waardoor de stap naar de rechter steeds sneller gemaakt wordt. Een rechtsbijstandverzekering zorgt ervoor dat u goed verzekerd bent bij een ongewild juridische conflict.

Indien u bij ons een premie berekent voor uw rechtsbijstandsverzekering kunt u direct de premies en voorwaarden vergelijken tussen Das Rechtsbijstand & Arag Rechtsbijstand; de twee grootste rechtsbijstandspecialisten van Nederland. De rechtsbijstandverzekering (ook wel gezinsrechtsbijstand) is momenteel één van de snelst groeiende verzekeringen. De maatschappij verandert waardoor de stap naar de rechter steeds sneller gemaakt wordt. Een rechtsbijstandverzekering zorgt ervoor dat u goed verzekerd bent bij een ongewild juridische conflict.

Denk daarbij aan hulp bij het oplossen van:

  • problemen met uw werkgever (ontslag, niet nagekomen salarisverhoging)
  • problemen in het verkeer (iemand weigert de door hem gemaakte schade te vergoeden)
  • problemen met uw huisbaas (een zeer onredelijke huurverhoging)
  • problemen met uw buren (waar eindigt uw tuin en begint die van de buren)
  • problemen met leveranciers (de badkamer die maar niet wordt geplaatst)

Met de wetenschap dat de kosten voor juridisch advies (€ 250,- per uur voor een advocaat is vrij gangbaar) snel kunnen oplopen is het verstandig een rechtsbijstandsverzekering af te sluiten. VDK Assurantiën heeft een ruime ervaring met rechtsbijstandverzekeringen en kan u deskundig advies geven over de voor u beste rechtsbijstandverzekering.

Hier kunt u de meeste polisvoorwaarden downloaden en inzien in Adobe PDF Formaat. Indien u niet in het bezit bent Adobe reader kunt u dat hier downloaden.

Verzekeringsadviseurs

Onderstaande adviseurs kunnen u persoonlijk te woord staan.

Siyar Zengin

Verzekeringsadviseur

Pravesh Lakshminarain

Desk accountmanager

Sristhi Kumar

Verzekeringsadviseur

Vraag offerte aan

    Premie berekenen