Pleziervaartuigen verzekering nodig?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zonder het te willen, kunt u als schipper schade toebrengen aan een ander, waardoor u voor enorme kosten komt te staan. Eenvoudig is de opbouw van de watersportverzekering en de dekkingsvarianten. Zo weet u precies wat wel en wat niet gedekt is. U stelt zelf uw pakket samen. Zo gaat u goed verzekerd het water op met de pleziervaartuigenverzekering. Indien u bij ons de premie voor uw pleziervaartuigenverzekering (bootverzekering) berekent, vergelijken wij automatisch meerdere verzekeringen. Door vergelijking van de premie & de polisvoorwaarden van alle verzekeraars kunt u voor uzelf altijd de beste pleziervaartuigenverzekering selecteren.

Mocht u alsnog twijfelen over de juiste verzekering, dan is het mogelijk om direct deskundig advies te krijgen van ons team assurantieadviseurs op 070-3691014 of klik hier voor meer informatie.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zonder het te willen, kunt u als schipper schade toebrengen aan een ander, waardoor u voor enorme kosten komt te staan. Eenvoudig is de opbouw van de watersportverzekering en de dekkingsvarianten. Zo weet u precies wat wel en wat niet gedekt is. U stelt zelf uw pakket samen. Zo gaat u goed verzekerd het water op met de pleziervaartuigenverzekering.

Er zijn diverse verzekeringsmogelijkheden voor uw vaartuig:
WA: Verzekerd schade toegebracht aan anderen, tot een maximum van € 5.000.000 (verschillend per verzekeraar) per gebeurtenis.
WA + Brand: Verzekerd naast WA ook schade aan uw vaartuig door brand, ontploffing en blikseminslag.
WA + Diefstal: Verzekerd naast de WA ook diefstal van uw boot.
WA + Brand + Diefstal: Verzekerd naast de WA ook schade aan uw vaartuig door brand, ontploffing en blikseminslag. Tevens is diefstal van uw vaartuig verzekerd.
WA + Casco: Dit is de meest uitgebreide verzekering voor uw pleziervaartuig. Alle schade ontstaan aan uw vaartuig ontstaan door een plotseling, onverwacht en onvoorziene gebeurtenis zijn gedekt.

Hier kunt u de meeste polisvoorwaarden downloaden en inzien in Adobe PDF Formaat. Indien u niet in het bezit bent Adobe reader kunt u dat hier downloaden.

Verzekeringsadviseurs

Onderstaande adviseurs kunnen u persoonlijk te woord staan.

Siyar Zengin

Verzekeringsadviseur

Pravesh Lakshminarain

Desk accountmanager

Sristhi Kumar

Verzekeringsadviseur

Vraag offerte aan

    Premie vergelijker