Omdat alleen een slot niet genoeg is

De Fietsverzekering

Indien u bij ons de premie voor uw fietsverzekering berekent, vergelijken wij automatisch meerdere verzekeringen. Door vergelijking van de premie & de polisvoorwaarden van alle verzekeraars kunt u voor uzelf altijd de beste fietsverzekering selecteren.

Mocht u alsnog twijfelen over de juiste verzekering, dan is het mogelijk om direct deskundig advies te krijgen van ons team assurantieadviseurs op 070-3691014 of klik hier voor meer informatie.

Indien u bij ons de premie voor uw fiets verzekering berekent, vergelijken wij automatisch meerdere verzekeringsmaatschappijen met elkaar. Door vergelijking van de polisvoorwaarden en premie van deze verzekeraars kunt u voor uzelf altijd de beste fietsverzekering selecteren.

Of u nu een nieuwe of gebruikte fiets heeft, u kunt zelf kiezen welke dekking u wilt. U heeft de mogelijkheid uw fiets op basis van nieuwwaarde te verzekeren, zowel tegen diefstal als tegen beschadiging. U maakt dan zelf de keuze welke dekking u neemt. Ook kunt u kiezen om uw fiets te verzekeren op basis van afschrijving. Hierbij wordt bij schadevergoeding rekening gehouden met een vaste afschrijving per maand.

Ook accessoires zijn gemakkelijk mee te verzekeren. Tel de waarde van de accessoires op bij de aanschafprijs van uw fiets. Over dit totaalbedrag betaalt u premie. Voor ATB’s en racefietsen geldt een afwijkend eigen risico en een premietoeslag. Heeft u een fiets met een slot inclusief anti-diefstalchip, dan krijgt u bij sommige verzekeraars 15% korting op de premie (alleen bij een verzekering op basis van nieuwwaarde).

Hier kunt u de meeste polisvoorwaarden downloaden en inzien in Adobe PDF Formaat. Indien u niet in het bezit bent Adobe reader kunt u dat hier downloaden.

Verzekeringsadviseurs

Onderstaande adviseurs kunnen u verder helpen met uw vragen over een fietsverzekering.

Siyar Zengin

Verzekeringsadviseur

Pravesh Lakshminarain

Desk accountmanager

Sristhi Kumar

Verzekeringsadviseur

Vraag offerte aan

    Premie vergelijken