Call me back

alt

Verplicht *

 

Volg ons...

 Verkeer & Vervoer PDF Afdrukken E-mailadres
autoverzekeringAutoverzekering
Indien u bij ons de premie voor uw autoverzekering berekent, vergelijken wij automatisch ruim 80 producten van autoverzekeraars. Door vergelijking van de premie & de polisvoorwaarden van alle verzekeraars kunt u voor uzelf altijd de beste autoverzekering selecteren. Er zijn drie verzekeringsmogelijkheden voor uw auto: WA, beperkt casco en volledig casco. Deze kunt u nog uitbreiden met diverse aanvullende verzekeringen zoals een inzittenden verzekering en een rechtsbijstandsverzekering. 
bestelautoverzekeringBestelauto-verzekering
Indien u bij ons de premie voor uw bestelauto-verzekering berekent, vergelijken wij automatisch ruim 50 producten van verzekeraars. Door vergelijking van de premie & de polisvoorwaarden van alle verzekeraars kunt u voor uzelf altijd de beste bestelauto-verzekering selecteren.  Er zijn drie mogelijke dekkingen voor uw bestelauto: WA, beperkt casco en volledig casco. Deze kunt u nog uitbreiden met diverse aanvullende verzekeringen zoals een inzittenden verzekering en een rechtsbijstandsverzekering.
oldtimerverzekeringOldtimerverzekering 
Als liefhebber is het vanzelfsprekend van groot belang dat uw oldtimer goed is verzekerd. Want, al rijdt u nog zo voorzichtig, ook klassiekers staan bloot aan de risico's van het drukke verkeer. U kunt uw auto of motor als oldtimer verzekeren indien er maximaal 10.000 km per jaar wordt gereden. Ook moet u voor een oldtimerverzekering beschikken over een ander op naam gesteld motorvoertuig voor dagelijks gebruik.
motorverzekeringMotorverzekering
Indien u bij ons de premie voor uw motorverzekering berekent, vergelijken wij automatisch ruim 40 producten van verzekeraars. Door vergelijking van de premie & de polisvoorwaarden van alle verzekeraars kunt u voor uzelf altijd de beste motorverzekering selecteren. Rijdt u schadevrij? Dan belonen we dat. De no-claimkorting kan oplopen tot maar liefst 80%.
 
scooterverzekeringScooterverzekering
Deze verzekering dekt schade die met of aan een bromfiets (scooter) of snorfiets wordt toegebracht. Onderscheid wordt gemaakt tussen de cascodekking voor schade aan of verlies van de brom- of snorfiets zelf, en de (verplichte) WA-dekking voor schade toegebracht aan derden. Indien u bij ons de premie voor uw scooterverzekering berekent, vergelijken wij automatisch meerdere verzekeringen voor u.

fietsverzekeringFietsverzekering
Of u nu een nieuwe of gebruikte fiets heeft, u kunt zelf kiezen welke dekking u wilt. U heeft de mogelijkheid uw fiets op basis van nieuwwaarde te verzekeren, zowel tegen diefstal als tegen beschadiging. Ook kunt u kiezen om uw fiets te verzekeren op basis van afschrijving. Indien u bij ons de premie voor uw fietsverzekering berekent, vergelijken wij automatisch meerdere verzekeringsmaatschappijen met elkaar.