Call me back

alt

Verplicht *

 

Volg ons...

 Uitvaartverzekering natura PDF Afdrukken E-mailadres

 

Uw verzekeringen regelt u goed. Dat geeft u een prettig gevoel. Maar een uitvaartverzekering? Heeft u daar ook wel eens aan gedacht? Er is veel mogelijk bij een uitvaart. Het is goed om een keer stil te staan bij uw wensen en ervoor te zorgen dat uw wensen later ook betaalbaar zijn.

 

Uw persoonlijke wensen bepalen de kosten voor uw uitvaart. Met een uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat de kosten van uw uitvaart later kunnen worden betaald. 

 

Passend bij uw situatie

Monuta biedt verschillende uitvaartverzekeringen, passend bij verschillende situaties. Zo regelt de Uitvaartverzekering in diensten alles tot in de puntjes en is de uitvaart ook betaalbaar. De meest voorkomende diensten en producten voor de uitvaart worden vergoed, ongeacht de waarde daarvan op het moment van uitvoeren. De diensten die in dit pakket zijn verzekerd, zijn onder andere de uitvaartkist, rouwkaarten en het rouwvervoer.

 

Hoe werkt het?

Een Monuta uitvaartverzekering regelt u heel gemakkelijk. Neem telefonisch contact op met 070-3691014 en wij helpen u met een verzekering op maat. Aan onze bemiddeling zitten eenmalige bemiddelingskosten vast. Hiervan zullen wij u in de offertefase op de hoogte brengen.