Call me back

alt

Verplicht *

 

Volg ons...

 Privacy PDF Afdrukken E-mailadres

Persoonlijke informatie
U kunt onze website bezoeken zonder dat u ons vertelt wie u bent en zonder dat u daarvoor persoonlijke gegevens moet vrijgeven. Als u besluit ons die persoonlijke informatie te willen geven die wij nodig hebben voor het aanvragen van een verzekering, of met u te kunnen corresponderen, garanderen wij dat die informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Niet-persoonlijke informatie
Wanneer u onze website bezoekt verzamelen wij informatie die niet als persoonlijk kan worden aangemerkt bijvoorbeeld het door u in gebruik zijnde type internetbrowser en operating system, naam en domein van de website van waaruit u onze site bezoekt en het aantal bezoeken aan onze site. Met deze gegevens meten wij het gebruik van onze website en brengen daar waar nodig aanpassingen aan. Hiermee proberen wij u steeds beter van dienst te zijn.

Links naar andere sites
De website bevat links naar websites van andere partijen. vdkassurantien.nl draagt geen verantwoording over de vertrouwelijkheid, juistheid en volledigheid van de gegevens op sites van andere partijen.

Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan vindt u op onze contactpagina alle informatie waarmee u contact met ons kunt opnemen. Uiteraard waarderen wij goede suggesties ten zeerste, aarzel niet ons te vertellen op welke punten wij onze service mogelijk kunnen verbeteren.

vdkassurantien.nl behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring te allen tijde en zonder kennisgeving vooraf te wijzigen. Elke verandering wordt kenbaar gemaakt op onze website.