Call me back

alt

Verplicht *

 

Volg ons...

 Klant werft klant actie PDF Afdrukken E-mailadres

" Onze klanten zijn onze ambassadeurs"
Rob van de Kamp 
Algemeen Directeur 


Uit het recent gehouden klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat een zeer groot deel van onze klanten dermate tevreden is over de service en de aantrekkelijke premie van VDK Assurantiën dat zij ons met een gerust hart durven aanbevelen bij familie, vrienden of bekenden. 


Hier zijn wij uiteraard heel blij mee en willen u dan ook graag bedanken als u een nieuwe klant werft voor VDK Assurantiën. Voor elke nieuwe klant die u bij ons aanbrengt met een woonpakket en/of autoverzekering stellen wij € 25,- beschikbaar. Het bedrag kan direct naar uw bank of giro rekening worden overgemaakt of aan het door ons gesteunde goede doel.


Ons goede doel:
Stichting Magic Care
Stichting Magic Care is een groep goochelaars met veel ervaring in het goochelen voor kinderen. Ze heeft als doel kinderen, die door ziekte, handicap of door vervelende thuissituaties in de problemen zijn gekomen, door middel van goochelen te ondersteunen. Voor het kind is het aanleren van een goocheltruc het doel, maar voor de goochelaars van Magic Care is het een middel om samen met de groepsleiding te werken aan de verbetering van de motorische- en/of de sociaal/emotionele ontwikkeling van de jongeren.

Stichting Magic Care stelt haar opgedane magische ervaring belangeloos beschikbaar aan kinderen. De stichting richt zich daarbij speciaal op kinderen die in hun ontwikkeling bedreigd zijn en probeert middels magisch entertainment en magische workshops hen te ondersteunen. Er wordt een aan de doelgroep aangepast en uniek programma aangeboden dat naast entertainmentwaarde ook een therapeutische waarde heeft. De nadruk ligt hierbij op het opdoen van een positieve ervaring en het verbeteren van het zelfbeeld van het kind. Dit bereikt Magic Care door op een warme, integere en professionele manier de kinderen te benaderen. Uitgangspunt is het unieke en positieve van ieder kind en het vermogen tot zelfontplooiing. Hierdoor kan de stichting Magic Care bijdragen aan het geestelijke welzijn van een kwetsbare groep kinderen in Nederland en in het buitenland.