Call me back

alt

Verplicht *

 

Volg ons...

 Fietsverzekering dekking PDF Afdrukken E-mailadres

Indien u bij ons de premie voor uw fiets verzekering berekent, vergelijken wij automatisch meerdere verzekeringsmaatschappijen met elkaar. Door vergelijking van de polisvoorwaarden en premie van deze verzekeraars kunt u voor uzelf altijd de beste fietsverzekering selecteren.

Of u nu een nieuwe of gebruikte fiets heeft, u kunt zelf kiezen welke dekking u wilt. U heeft de mogelijkheid uw fiets op basis van nieuwwaarde te verzekeren, zowel tegen diefstal als tegen beschadiging. U maakt dan zelf de keuze welke dekking u neemt. Ook kunt u kiezen om uw fiets te verzekeren op basis van afschrijving. Hierbij wordt bij schadevergoeding rekening gehouden met een vaste afschrijving per maand.

Ook accessoires zijn gemakkelijk mee te verzekeren. Tel de waarde van de accessoires op bij de aanschafprijs van uw fiets. Over dit totaalbedrag betaalt u premie. Voor ATB's en racefietsen geldt een afwijkend eigen risico en een premietoeslag. Heeft u een fiets met een slot inclusief anti-diefstalchip, dan krijgt u bij sommige verzekeraars 15% korting op de premie (alleen bij een verzekering op basis van nieuwwaarde).