Call me back

alt

Verplicht *

 

Volg ons...

 Reisverzekering dekking PDF Afdrukken E-mailadres

Heerlijk relaxen, ver weg van de stress van alledag. Gewoon doen waar u zin in heeft. Zo verloopt het overgrote deel van onze vakanties. Maar niet allemaal. Soms worden reizen voortijdig afgebroken of kunnen helemaal niet doorgaan door onverwachte gebeurtenissen. Gelukkig heeft u dan een goede verzekering die bijkomende kosten dekt.

Een reisverzekering is een aanvulling op bestaande verzekeringen. Verzekeringen die we thuis hebben gelden in het buitenland soms gedeeltelijk of soms helemaal niet. Reisverzekeringen bestaan uit verschillende onderdelen. De belangrijkste zijn: buitengewone kosten, ongevallen, geneeskundige kosten en bagage.

Onze reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen kunt u helemaal afstemmen op uw eigen wensen. Kies de juiste dekking aan de hand van uw vakantiebestemming. Ligt die binnen Europa, dan volstaat de Europa-dekking. Gaat u verder weg, kies dan voor de werelddekking. De basisdekking is heel compleet en omvat onderdelen die u als vakantieganger beslist niet kunt missen. Naast de basisdekking kunt u kiezen uit tal van uitbreidingen, zoals geneeskundige kosten, rechtsbijstand of (winter)sportdekking. Zo kunt u uw doorlopende reisverzekering helemaal aanpassen aan uw wensen en omstandigheden. Bij de uitgebreide variant liggen de verzekerde bedragen die u uitgekeerd krijgt uiteraard hoger.

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering zijn al uw reizen (ook een weekendje weg) het hele jaar door verzekerd tegen annulering. De Annuleringsverzekering is niet alleen bruikbaar voordat u vertrekt, ook als er tijdens uw vakantie iets gebeurt waardoor u uw reis moet afbreken, bent u verzekerd tegen de kosten die dat met zich meebrengt.

Bekijk hier de productwijzer van het Verbond van Verzekeraars